Oslo Ess kommer i september

Etter mer enn 12.000 solgte billetter under fjorårets turné legger Oslo Ess ut på veien igjen - og denne gangen stopper de i Bodø.

Det blir polert pønk og rufsete ballader med tekster om naiv kjærlighet, håpløs romantikk, nevroser og et utopisk Amerika når Svømmehallen scene slipper løs det VG kalte «Oslos fineste rock-ambassadører» 28. september.

Siden debuten i 2011 har det blitt syv studioalbum, to Spellemannsnominasjoner, flere radiohits og tusenvis av konserter på Oslo Ess. I 2012 tok de uoffisiell norgesrekord da de klokket inn hele 210 konserter før nyttårsrakettene falt til jord.

- Det sier seg selv at man får valuta for pengene når de som står på scenen har mengdetreningen til en toppidrettsutøver. Det er aldri halvhjertet når Oslo Ess spiller, forteller Gøran Aamodt i Svømmehallen scene.

-De går fra null til hundre og holder seg der til konserten er over, garanterer han.

Selv lover rennesteinssjarmørene fra Oslo at de skal ta seg over fjell, gjennom daler, langs hav, fjorder, dyrket mark og tett skog for å komme seg til Bodø.

- Etter snart 15 år på veien har vi spilt shows i hver lille krok av landet, men på fjorårets store høstturné rakk vi bare innom en håndfull av de stedene vi hadde lyst til å besøke. Nå gleder vi oss til å treffe våre brødre og søstre i resten av landet! sier frontmann Åsmund Lande.

PRESSESITAT:

«Oslos fineste rock-ambassadører.»
- Terningkast 6, VG Stein Østbø

«Dynamitt laget av tre grep»
- Terningkast 5, Jessheim puls

«Av og til er det befriende å bare la seg rive med av musikk»
- Terningkast 5, Norway Rock

«Vi trengte et mirakel – og det kom fra Oslo Ess!»
- Puls

«Tett, svett og fett!»
-Fædrelandsvennen

Forrige
Forrige

Starter turnéen i Bodø

Neste
Neste

The Savage Rose tilbake til Bodø!