The Savage Rose tilbake til Bodø!

Svømmehallen scene er stolt over å ønske The Savage Rose velkommen tilbake til byen som elsker dem, 50 år etter at de hadde sin første konsert her.

Debutalbumet “The Savage Rose” ble utgitt i 1968 og revolusjonerte danske rock og definerte en ny sjanger som tok blant annet Norge med storm. Siden da har bandet med den karismatiske Annisette i spissen opplevd både kritisk og kommersiell suksess med utgivelser gitt ut på store selskap, og egenfinansierte mer personlige plater.

Da de besøkte Bodø for første gang 21. januar 1974 fylte de opp Fram kino og fikk det Nordland Framtid karakteriserte som «stormende applaus og trampeklapp» for sin til da nordligste konsert! I 2010 fylte de kulturhuset og fikk lovord fra Avisa Nordland og publikum.

Faksimile: Nordlandsposten & Nordlands Framtid, januar 1974.

- Konserten i kulturhuset var fantastisk. Annisette har, som mange har nevnt før meg, kvaliteter som frontfigur få andre kan måle seg med. Når hun står i Svømmehallen scene har hun fylt 76 år. Så for fansen i Bodø er dette kanskje siste mulighet til å se fyrverkeriet, sier Gøran Aamodt.

Når boken om dansk rockehistorie skal skrives er det ingen tvil om at kapittelet til The Savage Rose kommer til å bli stort. Derfor er det gledelig å kunne melde at bandet lover musikalske perler fra hele sin langvarige karriere når de besøker Bodø lørdag 19. oktober!

Kjøp billett her!

Forrige
Forrige

Oslo Ess kommer i september

Neste
Neste

Vi søker barpersonell og publikumsverter