Starter turnéen i Bodø

Faksimile: Avisa Nordland

Når folkekjære og prisvinnende CC Cowboys legger ut på Norgesturné i høst er Bodø og Svømmehallen scene første stopp på veien.

CC Cowboys er på nytt klare for høstturné og publikumsfavorittene kan melde at de både ser fram til reisen og oser av spilleglede. Med en rekke prisvinnende album, utsolgte konserter og utallige hitsingler i bagasjen, har bandet turnert Norge på kryss og tvers i imponerende tre tiår. - Det er dette vi kan, det er på scenen vi vil være, sier frontmann Magnus Grønneberg som nå gleder seg til ny runde i manesjen. Han får støtte fra Gøran Aamodt. - CC Cowboys har levert varene siden 90-tallet, og vi har hatt gleden av å ha dem på plakaten flere ganger i Parken. Da Svømmehallen scene hadde sin første offisielle åpningshelg fylte de opp både basseng, tribune og terning.

Det meritterte bandet har siden debuten i 1990 vært tro mot sitt publikum, men samtidig rettet blikket fremover basert på arbeidsvilje, energi og kjærlighet til musikken. Etter en aktiv festivalsommer på de store scenene, trekker de innendørs når løvet faller av trærne og starter i Bodø 18. oktober. Publikum kan forvente å bli revet med av både nye og gamle klassikere fra den imponerende låt-katalogen til Grønneberg og kompani. - Så lenge cowboyene sadler opp og legger ut på turné vil de være velkomne til oss! avslutter Aamodt.

Billetter finner du her

Forrige
Forrige

Regnvær i desember

Neste
Neste

Oslo Ess kommer i september